Etico d.o.o.
Etico d.o.o. - samoljepljive etikete u roli
Ukratko o firmi ETICO

Firma Etico d.o.o. osnovana je 2003. godine. Registrirana je za obavljanje poslova vezanih za proizvodnju etiketa (naljepnica) za robe široke potrošnje kao npr. etikete za mesnu, prehrambenu i vinsku industriju, razne bjanco etikete, vinjete kao i razne deklaracije i bar codove.

Iz godine u godinu sakupljamo iskustvo, klijente kao i kvalitetan kadar koji predstavljaju okosnicu našeg poslovanja. Firma upošljava stručne djelatnike koji su spremni saslušati sve Vaše ideje, te zajedno s Vama odabrati najbolje rješenje i pretočiti ga u djelo.

Opremljeni smo jednom od najmodernijih tiskara u Bosni i Hercegovini, što nam omogućava izradu svih vrsta etiketa, a instalacijom najnovijeg sedmobojnog stroja za tiskanje samoljepivih etiketa u roli zaokružen je cjelokupni program etiketnih proizvoda. Konstantnim ulaganjem u opremu i strojeve te primjenjivanjem najnovijih tehničkih dostignuća, garantira se izuzetna kvaliteta isporučenih materijala uz konkurentne cijene i poštivanje dogovorenog roka isporuke.

Kontinuiranim rastom i usavršavanjem ljudi, opreme i tehnoloških postupaka tiskara Etico nastoji u budućnosti kombinirati upotrebu specijalnih vještina svojih ljudi i tehnologije i težiti će proizvodnji i davanju usluga s najvišom razinom kvalitete. Poslovna politika i strateški ciljevi u bližoj budućnosti očituju se u nastojanju zadovoljavanja pojedinačnih zahtjeva za proizvodnjom u okviru naših tehničkih mogućnosti, na duge staze.

Dobar poslovni rezultat nagrada je za kvalitetno obavljen posao. Da bismo ga ostvarili potrebno je postaviti kriterije koji će se očitovati u visokoj kvaliteti proizvoda, kratkim rokovima isporuke, tržišno prihvatljivim cijenama kao i fleksibilnost u udovoljavanju drugih zahtjeva naših klijenata.

Pogledajte naše reference i postanite i Vi jedan od naših zadovoljnih klijenata!
POČETNA I O NAMA I OPREMA I PROIZVODI I KLIJENTI I KONTAKTI